Hold dig beskæftiget over sommeren

Villa med garage
ks12

Mangler du projekter, der kan holde dig underholdt over sommeren? Måske er sommerferieplanerne røget i vasken, og så står den på hygge derhjemme over sommeren.

Det er der intet dårligt ved, nu kan du komme i gang med hverdagens små drømme. De projekter, der bare ikke er tid til, men som du ved, vil gavne dit liv gevaldigt.

Så er det endelig med at komme i gang. Her i artiklen kan du få lidt hjælp til nogle projekter, vi alle måske burde overveje.

Perfekt tilberedt Kylling

Sving den kulinariske stok

Er du en mester i køkkenet, eller aner du egentlig ikke, hvad du foretager dig? Så kan du jo bruge sommeren på at forbedre dine færdigheder i køkkenet. 

Vi hørte alle, om al den gær, der blev købt under coronakrisen. Det handlede ikke bare om at hamstre, og om at nogle var bange, for at vi skulle løbe tør for mad.

For hvordan forklarer det, at flere og flere begyndte at lave deres egen surdej? Det gør det ikke. De lavede det, fordi vi alle vil forbedre vores evner i køkkenet.

Måske er surdej for stor en mundfuld, men så kan du jo starte med noget mindre krævende, men mindst lige så lækkert. Hvad med at lave den perfekte kylling? Tilberedning af kylling er faktisk ikke den mest krævende disciplin i køkkenet. Så mon ikke du kan lære at mestre den eller andre retter.

Trænger haven eller garagen til et eftersyn

Sommeren kunne også bruges på endelig at få set til husets stand. Står huset nu virkelig, som det skal? Eller kunne det måske være på tide at få skiftet taget på garagen?

Nyt tag på garagen skal jo også til i ny og næ. Det kan være besværligt at finde ud af, hvornår det er tid til at skifte tag. En god huskeregel er at se til tagets generelle stand. Er det blot en teglsten, der er smadre eller lignende, kan den bare skiftes ud.

Større projekter, som tag på garagen, er der bare ikke plads til i hverdagen. Hvorfor så ikke udnytte muligheden og gøre det i din ferie. Det behøver jo ikke være et anstrengende job, tag den med ro og få nogle venner over, der kan hjælpe.

Sommeryoga

Find en dejlig sommer ro

Brug så også lige sommeren på at finde den frem. Den der sommer ro, der opstår, når grillen er tændt og hvidvinen er åbnet.

Når I sidder på terrassen og kan slappe af. Læne hovedet tilbage og bare nyde det gode vejr, nyde jeres hus, og at I endelig har en uge eller to bare til jer selv. Det er altså kun en fjern drøm i den travle hverdag.

Husk og nyd den fantastiske sommer, den er her kun en gang om året.

Relaterede artikler

Leopard

En rejse er godt for dig og familien

Hvis du skal ud og opleve noget dejligt bør du tage familien med. Det er en skøn ting at tage ud og rejse sammen. Der findes nemlig så mange smukke og dejlige steder i verden. Ofte behøver I slet ikke at tage så langt væk. Har I et sommerhus kan det være skønt at tage […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.