Gør noget godt for dig selv denne sommer – stop med at ryge en gang for alle

dampning
ks12

Det er sådan set lige meget hvor gammel du er, så kan du hente store helbredsmæssige gevinster ved at stoppe med at ryge i dag, og der er sikkert mange argumenter for ikke at gøre det – det kan være du frygter en vægtstigning, det kan være du frygter at blive umulig at være sammen med, men det viser sig at langt de fleste af bekymringerne er myter, der ikke holder i praksis.

Der er måske folk der siger til dig at det bare kræver viljestyrke og rygrad at stoppe med at ryge, men faktum er at det er de færreste der lykkes med at klare det med den løsning, i virkeligheden er det under 5%, der tager rygestoppet på den måde.

rygning

 

Få succes med en metode der virker for mange andre

 

Den store synder rent helbredsmæssigt er tobakken, så hvis du vælger en metode der ikke indebærer indånding af røg fra tobak, er du godt i gang, men der er ingen der siger du skal fravælge alt hvad du kender fra rygningen.

Så du har muligheden for at vælge en e cigaret – som er en hamrende smart opfindelse, der gør at du stadig får noget at suge ind, der kan være med smag eller ej, men som ikke indeholder alle de skadelige stoffer der er i tobakken.

Du kan endda få væske til e-cigaretten der indeholder nikotin, så du stadig kan få den nikotin du er vant til fra cigaretten.

Ud over det, så kan det være en meget stor fordel at stoppe med at ryge hvis du er gravid, af indlysende årsager, hvor der i en tobaks-cigaret er 4.000 skadelige stoffer, så er der kun 5-6 stoffer i en e-cigaret, og de er i væsentligt lavere koncentrationer.

helbred

Relaterede artikler

Vær god ved din krop

Passer du nok på dig selv?

I en travl hverdag, er det vigtigt, at du sørger for at passe på dig selv. Det gælder om at finde en balance i din hverdag, så du føler at du både har tid og overskud til dig selv, din familie, dine venner og dit arbejde. Hvis du ikke passer på dig selv, vil du […]

Kvinde skriver på laptop

Bytes og bakterier: Er du klar over hvor meget snavs der er på dit tastatur?

Vi lever i den senmoderne teknologiske tidsalder. Fantastiske opfindelser såsom computere, internettet og smartphones har gjort verden til en global digital legeplads. Dette har ført til betydelige ændringer i hverdagen hos den helt almindelige dansker. For mange er det nu et velkendt scenarie at sidde ved computeren og taste afsted på sit tastatur i timevis, […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.