Foretag et kviklån – Hurtigt, let og anonymt

Tag et kviklån
ks12

Det er ikke usædvanligt at få behov for at tage et lån. Der kan ske uhensigtsmæssige forandringer i din dagligdag som man ikke altid har mulighed for at forudse. Uanset om du får en stor regning fra tandlægen eller skal udrette en skade på din bil, så kan et kviklån være en god og hurtig løsning på et lille økonomisk problem.

Men hvad er et kviklån i korte træk?

Hvad er et kviklån, og hvad er hagen ved at tage et?

Kviklån er lån, som kan tages online. Du kan tage et kviklån meget hurtigt og uden besvær. Det er derfor et fleksibelt lån som lader dig blive hjemme i sofaen, hvis du får et behov for penge nu og her. Det kan være ubehageligt for en del af os at skulle tage sig sammen til at henvende sig til sin bank for at bede om lov til at låne penge til at betale en mindre sum. Derfor eksisterer kviklån som lader dig gøre det, uden at du behøver overveje en masse andet.

Med et kviklån slipper du for at stille sikkerhed samt at redegøre for, hvad det pågældende lån skal anvendes til. Online låneudbydere vil typisk have tillid til, at du betaler dine penge tilbage baseret på den kreditvurdering som laves af dig, når du udfylder din ansøgning.
Har du kvaler med at skulle opgive en masse personlig information, når du vil indgå i en låneaftale? Så er der også hjælp at hente til dig. På Lånepenge.net kan du læse om dine muligheder for at tage et lån uden behov for dokumentation.

Er du skeptisk overfor lyden af hvad kviklån kan tilbyde? Ingen krav om at stille sikkerhed eller at redegøre for brugen af de penge som lånes, samtidig med at du slipper for at tage ned til din bank for at låne? Og så går det endda hurtigt at tage lånet? Hvad er hagen?

Kviklån

Det som kritikerne af kviklånet er skeptiske overfor er de relativt høje renter som medfølger et sådant lån. Du behøver dog ikke at komme i langvarig gæld på grund af et kviklån. Og din låneudbyder forsøger også at hjælpe dig med at få et lån, du kan varetage.

Hvordan undgår jeg langvarig gæld?

Låneudbydere som tilbyder kviklån har altid kriterier for, hvorvidt du får lov til at låne eller ej. Det fremgår fremfor alt gennem deres kreditvurdering. Kreditvurderingen er det som lader låneudbyderen få en idé om, hvad du er i stand til at betale tilbage. På den måde vil du kunne slippe for at indgå en låneaftale, som du ikke er i stand til at tilbagebetale.
Kreditvurderingen sker ved brug af NemID og din NemKonto, hvorfor der er krav til at du har begge dele. At du logger ind med NemID giver nemlig din låneudbyder adgang til dine skatteoplysninger så som din årsopgørelse. Hvis du har en årlig indkomst som passer deres krav, og opfylder du deres øvrige kriterier, vil du få tilsendt en låneaftale med det samme.

Sværere er det ikke at få råd til at betale regningerne i tide.

Relaterede artikler

graf-penge

Sådan påvirker du din fremtidige økonomi som ung

Mange af de valg, som unge mennesker træffer, kommer til at have stor indflydelse på deres fremtidige økonomi. Men hvilke valg er disse? Og hvilke valg bør man træffe, hvis man gerne vil have en god økonomi? Det kan du læse mere om her. #1 Hvilke lån tager du som ung? En stor del af […]

Sådan investerer du

Investering: Det er vigtigt at starte tidligt

Investeringer er en af de bedste måder at få sin opsparing til at vokse. Men de færreste ved hvordan man gør og endnu færre starter med at investere tidligt i livet. Mange venter indtil senere i livet med at investere, men det er slet ikke nødvendigt. Starter man tidligt, kan der være flere fordele og […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.