Hold dit livs temafest

Masker
ks12

Nogle elsker dem – andre kan ikke fordrage dem. Ét er dog sikkert! Temafest vinder mere og mere indpas i den danske festkultur. Se blot karnevallerne i Aalborg og København, som hvert år lokker hundredetusindevis af mennesker til.

Det er en anderledes måde at fest på, og en måde hvor alle typisk starter med et grin. Det er en genial vej til den nemme smalltalk, hvis du skal være vært for et selskab, hvor folk ikke kender hinanden. Vælger du et tema, og folk kommer udklædt, vil der altid være mindst ét emne, de kan starte samtalen med. Derudover er der mange mennesker, som gør virkelig meget ud af deres udklædning, og der er typisk derfor også plads til både grin og begejstring.

Konfetti

Tema

Du skal først og fremmest vælge et tema. Tænk her på, hvilke mennesker der kommer til festen, og hvilken anledning der er tale om. Hvad ville du synes var sjovt? Men vigtigere endnu; hvad ville dine gæster synes var sjovt?

Der er uendelige valgmuligheder, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Du kan for eksempel gå med Tysk Bierfest eller Zoologisk Have, Pimps & Hoes eller Monte Carlo, Farmertema eller Sex And The City. 

Når du har valgt dit tema, skal du naturligvis selv være en god repræsentant for temaet. Find et fedt kostume, der sætter standarden for festen – folk skal helst blive lidt imponerede over værtens udklædning til en temafest. 

Hvis du gerne vil være sikker på, at dine gæster gør noget ekstra ud af deres udklædning, så overvej at stille en præmie i udsigt til den bedste udklædning. Det behøver ikke være en stor gave eller en dyr præmie. Ofte er folk faktisk ligeglade med den slags – de vil bare gerne vinde.

Sørg i øvrigt for, at invitationen afspejler den stemning og det tema, du gerne vil have til festen. Og den bør signalere vigtigheden af at gøre noget ud af sit kostume.

Tema

Fordele ved temafest

Der er rigtig mange fordele ved at holde en temafest. Én af de største fordele er, at dine gæster slapper mere af. Når du ankommer i et kostume, vil du automatisk stå lidt ved siden af den rolle, du har til hverdag – og de fleste bliver derfor både mere åbne og afslappede. Og det leder hen til en anden fordel: Temafester ender ret ofte med at blive markant sjovere – netop fordi gæsterne slapper af og giver den gas.

Relaterede artikler

blomkål

Spis sundt for dig selv og for fremtiden

Det bedste råd for fremtiden er, at du ikke bare skal tænke på ernæring og sundhed for dig selv, men også i forhold til miljøet. Ved at tænke klima og klode ind i din daglige kost kan du ikke bare skabe en sundere hverdag for dig selv og familien, men også skabe en grønnere fremtid […]

fly

Norwegian er fortsat et af danskernes foretrukne rejseselskaber

Nogle flyselskaber gør det bare en tand bedre end andre. Det kan være svært at finde et billigt fly, som samtidig også har nogle gode faciliteter og god service. Norwegian udmærker sig gang på gang fra andre lavsprisflyselskaber og er blandt danskernes favoritflyselskaber. Herunder kan du læse om, hvad der netop gør Norwegian til et […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.