3 nemme måder du kan inkorporere dine træningsredskaber ind i din indretning

Styrketræning
ks12

Motion og bevægelser bør være en del af alle menneskers hverdag, da det netop er vigtigt for vores sundhed, at vi husker at komme op fra sofaen og kontorstolen for at bevæge os. Hvis man dog er en æstetisk person, som sætter pris på at have et flot og velindrettet hjem, så kan det være svært at inkorporere træningsredskaber i sin indretning, hvis man ikke lige har en ledigt rum, som kan fungere som et hjemme-motionscenter. 

For at gøre det nemmere for dig at gøre plads til både træning og god stil i dit hjem, så får du her 3 ideer til, hvordan du nemt kan inkorporere træningsredskaber ind i din indretning uden, at dit hjem pludseligt ligner et fitnesscenter. 

Fin indretning

1. Rumdelere kan være din redning 

Hvis du elsker at træne med større træningsredskaber – såsom en træningsbænk – så kan de godt være svære at inkorporere elegant i indretningen. Dog findes der en helt genial måde, hvorpå du kan gemme den ucharmerende bænk samtidig med, at du har nem adgang til den; du kan nemlig bruge rumdelere. 

Rumdelere findes i mange forskellige størrelser og udformninger, hvormed du har muligheden for at finde én, som passer til din stil. Det kan f.eks. være i form af en reol eller et skab. Rumdeleren sætter du bare foran det sted, hvor du har din træningsbænk stående. På denne måde gemmes bænken væk, samtidig med at du stadig har adgang til den.

2. Du kan komme langt med håndvægte

Mange tror fejlagtigt, at de har brug for en helt masse redskaber for at kunne træne derhjemme. Dette er dog langt fra sandheden. Du kan nemlig få en god, gennemført træning ved blot at have nogle håndvægte og nogle få andre redskaber derhjemme. 

Håndvægte er super nemme at inkorporere i din indretning; de er nemlig ikke større, end at du kan gemme dem væk. Her kan en snedig puf med hemmeligt rum være en super god løsning. På den måde får du en god fodskammel til stuen, som kan gemme på dine træningsredskaber.

Klik her og få flere tips til indretningen af din stue, hvis du mangler flere smarte løsninger til din indretning. 

Håndvægte

3. Montér Pull-up bars i dine dørkarme 

Hvis du har en dør ud til en gang eller et andet rum, hvor der sjældent kommer gæster, så er dette faktisk også en del af dit hjem, som du kan bruge til træning. Man kan nemlig få såkaldte ”Pull-up bars”, som man kan montere i dørkarme rundt omkring i ens hjem. 

På denne måde kan du nemt få trænet dine arme uden, at du skal til at investere i nogle større træningsredskaber til din hjem. Pull-up Bars er nemlig ganske diskrete. Hvis du dog ikke lige har et hjørne af dit hjem, hvor du kan have en Pull-up bar hængende altid, så er de også ganske nemme at sætte op og pille ned fra gang til gang. På den måde kan du evt. gemme dem sammen med dine håndvægte, når den ikke er i brug. 

Relaterede artikler

julestemning

Sådan finder du de allerbedste gaver til juletiden

Juletiden er for rigtig mange mennesker også gavetid. Hele december måned er faktisk på mange måder blevet så meget gavetid, at det kan være direkte stressende. Det har selvfølgelig aldrig været meningen, men det tyder jo sådan set bare på, at man gerne vil gøre livet godt for sine nærmeste. Det kan der vel aldrig […]

Solcelle

Sådan sparer du penge på varme- og elregningen

 Der kan være mange penge at spare ved at vælge den rette energikilde – det gælder både på varme- og elregningen. Det er dog ikke helt let lige at gennemskue fordelene og ulemperne ved de mange muligheder, der er indenfor energi. Her har du mulighed for at læse om to energityper ud af de mange […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.