Turner og hund

dogue de bourdeux
ks12

Er du vild med hundefilm, der kan samle hele familien foran fjernsynet? Så skal du overveje at se Turner og hund. En amerikansk komediefilm fra 1989, hvor vi møder hovedkarakteren, Scott Turner og hunden, Hooch. Det er en perfekt familiefilm for dig, der er til en god kombination af humor og spænding, og som generelt bare er ellevild med medrivende hundefilm.

En hyggelig hundefilm for hele familien

I Turner og Hund stifter du bekendtskab med hovedkarateren, Scott Turner, som lever af sit omhyggelige politiarbejde og går meget op i renlige forhold. En dag bliver Turner nødsaget til at flytte sammen med skraldehunden, Hooch, som er beskidt og slet ikke passer ind i Turner’s tilværelse. Hooch skal hjælpe ham med at opklare et mord. Samarbejdet mellem de to karakterer bringer sjove og autentiske scener frem, og Turner bliver blandt andet tvunget til at leve helt anderledes med Hooch ved sin side. Selvom det i begyndelsen er umuligt at tale om et venskab mellem de to karakterer, så udvikler det sig alligevel i den retning. Faktisk ender det med at blive et venskab, der er så stærkt, at du med stor sandsynlighed ikke har set noget lignende. Er du vild med hunde og den relation, et menneske og en hund kan knytte til hinanden, så bør du se Turner og hund.

Filmen er spækket med dygtige skuespiller, der hele vejen igennem yder et godt skuespil. Hovedkarakteren Scott Turner er blandt andet spillet af skuespiller og Oscar-vinder, Tom Hanks. Derudover medvirker øvrige skuespillere som Mare Winningham, Scott Paulin og Craig T. Nelson. Se den allerede i morgen med en, du holder nær, hvis du er vild med den slags kommedier. Den kan både ses i fællesskab med hele familien eller alene med din kæreste eller ven, hvis du foretrækker det. Vi garanterer for, at der er en sjov film i vente, som du eller I sent vil glemme.

 

Relaterede artikler

Frisørgrej

Når man lige er flyttet til en by, er der pludselig rigtig mange ting, man skal have skiftet. Man skal have ny læge, ny tandlæge og ikke mindst en ny frisør. Når du skal vælge, hvilken frisør du gerne vil blive klippet hos, er der et par forskellige ting, du kan overveje – medmindre du […]

Thailand

Her er den vildt populære Thailandske ø

Er du en af de mange danskere, der nyder at rejse år efter år? Så har du måske allerede rejst til alle de kendte rejsedestinationer og lande såsom Spanien, Frankrig, Italien og Tyrkiet. Det er blevet meget populært at rejse uden for Europa, og det ser ud til, at danskerne især har fået øjnene op […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.