Kan du undgå rygproblemer og nakkesmerter når du spiller?

Populære gamer stole til børn
ks12

Du kender det sikkert alt for godt. Når du har siddet foran skærmen og spillet Counter Strike i stive 6 timer, har du fået ondt i nakken. Og når du rejser dig fra stolen, er ryggen blevet stiv og øm. Det er med stor sandsynlighed fordi, du sidder forkert på en forkert stol.

Det er der selvfølgelig råd for. Du kan overveje at sætte puder i ryggen og en sædehynde på sædet af den køkkenstol du sidder på. Men det hjælper nok kun en lille smule, og du bliver mere og mere irriteret over at skulle rette puderne hele tiden.

Sidder du på en gammeldags kontorstol, er der ikke mange muligheder for at sidde bedre, når du spiller i flere timer ad gangen.

De mange timer foran skærmen kræver en ordentlig gamer stol…

Er du hardcore gamer?

Hvis du hører til den store gruppe af dem, jeg vil kalde hardcore gamere, så spiller du mere end 2 timer dagligt. Gør du det, er ikke bare dit hardware og software vigtigt, men i allerhøjeste grad også din stol. Det er den, der medvirker til at du kan holde ud at spille mange timer hver dag.

Stolen og måden at sidde på undervurderes af alt for mange gamere, og de opdager det først når det er for sent. Det kan tage lang tid, måske flere år, at komme af med ryg- og nakkeproblemer og i flere tilfælde bliver det vedvarende problemer med kroniske smerter.

Gamer stole er ikke bare et modefænomen, men et must for dem, der spiller mange timer om dagen eller ugen. De er fremstillet på en måde, der gør at du sidder behageligt og har støtte der hvor der er behov for det. De bedste kan justeres på så mange måder, at du kan ændre måden du sidder på, så den altid er optimal. Og dermed undgår de ubehagelige følger af at sidde forkert.

Hvornår skal du investere i en gamer stol?

Det er det man ville kalde et godt spørgsmål, men svaret er faktisk ret ligetil. Du skal prioritere en gamerstol som noget af det vigtigste. Det vil sige som det første der skal investeres i.

Er du forælder til et barn der spiller regelmæssigt, eller mange timer ad gangen må du ikke nedprioritere en gamer stol. Jeg vil faktisk sige, at det er noget af det allervigtigste du kan give dit barn. Det giver næsten sig selv, men mange forældre tænker ikke i de baner og synes at det er lidt for mange penge at investere i en stol.

Det er det ikke! Du investerer i dit barns helbred og anatomiske udvikling. Vil du købe fodtøj til dit barn, som er for småt eller pasformen ikke er god nok? Det vil du sikkert ikke, for du ved at det vil ødelægge barnets fødder og kunne give skader i knæ og ryg.

Det er det samme med en stol, dit barn skal tilbringe megen tid på foran PCen. Du er nødt til at købe en ordentlig gamer stol til hende eller ham. Måske slå dig sammen med resten af familien og giv den i fødselsdagsgave eller julegave, så du ikke køber den billigste løsning.

Populære gamer stole til børn kan du finde flere steder på nettet, så indkøbet bliver så nemt som det kan være. Du får den fragtet til døren, så du slipper for besværet med at transportere en kæmpe kasse selv med mindre du har en varebil selv.

Hvilken gamer stol skal du vælge?

Vi har allerede været inde på, at gaming stole er en langt bedre løsning, når du eller dit barn tilbringer mange timer foran skærmen. Det du skal se efter, er hvor komfortabel den er. For eksempel er det vigtigt at den har et bredt sæde, der er velpolstret og blødt. Du skal sidde på den i lang tid ad gangen, så hvis den ikke er blød nok, får du ondt i bagen.

En anden ting der er vigtig er, at den skal kunne vippes bagover og har hjul, som roterer let. At kunne skifte stilling er nemlig alfa og omega for at din siddestilling ikke bliver statisk. Gør den det, er det den direkte vej til rygsmerter. Om gamerstolen skal have armlæn eller ej er en smagssag, men der er noget rart ved at kunne hvile armene undervejs.

Husk! Dit barns helbred er vigtigst, så sørg for en god stol.

Relaterede artikler

Elcyklen er blevet populær

Elcyklen er gået hen og er blevet meget populær indenfor de seneste år. Alene i 2018 blev omkring 55.000 elcykler solgt rundt omkring i Danmark. Flere danskere har fået øjnene op for elcyklerne, fordi de har indset, at cyklerne ikke kun er beregnet til ældre mennesker. Der er mange fordele ved cyklen, som gør, at […]

ældre dating

Ældre dater sig ud af ensomheden

Online dating er blevet et meget populært fænomen – og særligt den lidt ældre generation har taget internetmulighederne til sig. Det er en fleksibel måde at finde den eneste ene på, og du kan hurtigt få sorteret fårene fra bukkene, så du ikke spilder unødvendig tid i jagten på den eneste ene. Flere og flere […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.