Vil du gerne vide mere om Google AdWords?

Google AdWords kurser
ks12

Google AdWords kurser

Google AdWords er et af de mest effektive markedsføringsredskaber, hvis du altså anvender det korrekt. Derved er det helt essentielt, at man ved, hvad man laver, før man bruger hele marketingbudgettet på AdWords kampagner, som ikke skaber positive resultater. Hvis man anvender programmet og alle muligheder korrekt, så kan man nemlig optimere sin markedsføring og tage den til nye højder.

Hvis du gerne vil udnytte de mange marketingmuligheder, som AdWords giver, så kan du med stor fordel tage et kursus, hvor du kan blive grundigt uddannet, før du kaster dig ud i projektet. Hvis du som leder af virksomheder gerne vil prøve at optimere jeres marketing, så kan du sende udvalgte folk på kurser, og herefter vil du højst sandsynligt se en stor forskel i jeres markeringsstrategier. Hvis du eller nogle af dine kollegaer kunne nyde godt af et Google AdWords kursus, så finder du meget mere information lige her.

Hvad indeholder et AdWords kursus for begyndere?

Det kan altid være svært at lære nye ting helt fra bunden, men heldigvis findes der mange dygtige undervisere og indholdsrige kursus, som kan hjælpe dig til at blive en sand mester inden for AdWords.
Det er ingen hemmelighed, at dette er et program, som giver rigtig mange muligheder, men dette betyder dog også, at der er et hav af forskellige features, som man skal kunne navigere rundt i.
På et begynderkursus vil du ofte lære følgende basale kundskaber:

 • Oprettelse af personlig konto
 • Opsætning af kampagner
 • Opdeling af forskellige annoncegrupper
 • Valg af søgeord og negative søgeord
 • Hvordan du effektiviserer dine annoncer
 • Hvordan du optimerer klikpriserne gennem Quality Score

Nogle af disse punkter lyder måske som det rene volapyk, hvis du overhovedet ikke er inde i programmet, men hvis du lærer disse ting, så er du nået en rigtig lang vej til at blive uddannet inden for Google AdWords.
Hvis du lige nu kigger på den ovenstående liste og kan nikke genkendende og forstående overfor alle punkter, så har du måske allerede en basal forståelse for programmet, og så vil det være optimalt for dig at tage et kursus for øvede brugere.

Hvad indeholder et Google AdWords kursus for øvede?

Hvis du allerede har en basal viden omkring programmet, og hvis du allerede kan navigere rundt i de mange muligheder uden det store besvær, så kan du med fordel tage et kursus for øvede. Her kan du lære alle de avancerede teknikker, som ligger bag programmet, og som kan tage dine kampagner til det næste niveau. I et sådant kursus vil du ofte lære disse ting:

 • Hvordan du anvender de helt nye features
 • Hvordan du anvender alle Googles funktioner til opbygning af kampagner
 • Hvordan du kan optimere dine enkelte kampagner
 • Hvordan du rammer hele din målgruppe
 • Hvordan du kan implementere strategiske overvejelser i dine kampagner

Så ligegyldigt om du er amatør eller øvet, så kan Google AdWords kurser uden tvivl være givende for dig og for din virksomheds marketingsstrategi.

Relaterede artikler

Omregistrering IVS til ApS

Omregistrering IVS til ApS

Iværksætterselskabet ophører med at eksistere som følge af Folketingets beslutning om af afskaffe selskabsformen. Det medfører, at du, som ejer af et IVS, skal lade det omregistrere til et anpartsselskab inden fristens udløb i 2021. Dermed kan du fortsat drive dit selskab, blot under en anden betegnelse. Omregistrering af IVS til ApS sker oftest i […]

Budgetter

Vil du gerne have mere styr på din økonomi?

Der er i dag mange danskere, der næsten månedligt kæmper en brag kamp for at få deres økonomi til at hænge sammen. Og det er noget, som virkelig kan være med til at tære på dem og gøre dem trætte af den måde, som de lever deres liv på. Er det noget, som du kan […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.