Sådan husker man din virksomhed

Webdesign
ks12

Hvordan går man fra at være en ubetydelig virksomhed, til den virksomhed som kollegaerne anbefaler hinanden på arbejde. Selvom at al omtale måske ikke er god omtale, så er det helt sikkert positivt at være på folks munde. Der findes hundredevis af virksomheder, der sælger hundredevis af produkter, og det er derfor vigtigt at kunne differentiere sig. For at kunderne vender tilbage, skal din virksomhed have gjort sig positivt bemærket og have skabt et image, der appellerer til målgruppen.

Hjemmesid

Flot hjemmeside

For at din virksomhed bliver én man husker, er det vigtigt, at den har en flot hjemmeside. Hjemmesidens webdesign skal afspejle virksomheden, og det udtryk som virksomheden ønsker at videregive til sine kunder. I designprocessen skal der tages stilling til mange valg, og det er derfor vigtigt, at alle er enige om, hvordan hjemmesiden skal se ud. Mange store firmaer bruger WordPress som software bag deres hjemmeside, da den gør det muligt at installere plugins, skifte temaer og tilføje tags.

Alle kan gøre det

Design af WordPress hjemmeside er tilgængeligt for alle og kan både bruges til blogs og store online shops. WordPress er det mest udbredte system i verden, og dets mange designs og skabeloner kan være med til at gøre din virksomheden til den, man husker.

Gode kvalitetsprodukter

Et andet vigtigt parameter der gør, at din virksomhed bliver husket er, at du sælger gode kvalitetsprodukter. Gode produkter er noget folk husker, og de kommer derfor tilbage. Det kan være vigtigt at få skabt nogle stamkunder, som kommer tilbage og køber det samme produkt hver gang. Pålidelige kunder er gode for forretningen, da de formentligt fortæller deres gode oplevelser videre. Endvidere kan det være en god ide at lave en medlemsklub, hvor man fastholder stamkunder og giver dem fordele, og på den måde sørger for, at de bliver ved med at vende tilbage. Nogle virksomheder spiller på pris, mens andre spiller på kvalitet. Skab det image, der er rigtigt for din virksomhed og vær tro mod det. 

WordPress

Gør noget godt samfundet

De fleste kunder vælger ikke kun butik ud fra pris, kvalitet og produkt, men også ud fra, hvad virksomheden gør for omverdenen. I det 21. århundrede forventes det, at virksomheder tager del i det sociale liv og er med til at forbedre samfundet, klimaet eller det lokale foreningsmiljø. Sponsorer det lokale fodboldhold, sorter jeres affald og vær med til at sikre et godt arbejdsmiljø for dig og dine kollegaer. Det kræver ikke altid meget at skabe et godt image og være en virksomhed, som man husker, men selvom at dette er tilfældet, vil bidrag til et bedre samfund altid blive værdsat.

Relaterede artikler

mand der er ked af det

Få mere selvtillid som mand med en opdateret garderobe

I den offentlige debat har selvbillede og selvtillid fyldt rigtig meget de seneste år. Der er helt rigtigt kommet meget mere fokus på, at mange unge har et forskruet selvbillede og tænker dårlige ting om sig selv. Dog er der i debatten typisk rigtig meget fokus på piger og ikke lige så meget på mændene. […]

Ældre mennesker

Kunst på væggene øger både velvære og sikkerhed på plejehjem

Vi mennesker er meget påvirkelige af vores omgivelser. Vores humør og sindstilstand reagerer meget på farver og flotte omgivelser. Pæn indretning og varme farver har en tendens til at gøre os i bedre humør. Derfor undres mange over, at mange plejehjem fremstår kedelige, og med store, bare vægge, der runger af tomhed. Flere plejehjem er […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.