Bliv fit med yoga

bagudboejning
ks12

Yoga er de senere år blevet populært blandt danskerne. Nogle bruger det som afslapning efter en hård dag, nogle som supplement til de ugentlige løbeture og nogle helt andre bruger yogaen, som deres måde at holde kroppen sund og stærk.

Er du én af dem, som ikke jubler over at skulle ud af døren på en løbetur en kold og regnfuld dag? Ikke alle mennesker holder af sport og motion, men er dog stadig klar over, at det er godt at holde kroppen stærk og sund for at undgå skader og sygdom. Har du det på denne måde, så kan yoga være helt rigtigt for dig. Det eneste, der kræves for at komme i gang, er en yogamåtte.

Læs mere om yoga her.

namaste

Yoga kan laves alle steder

Det gode ved yoga er, at du kan lave det, hvor du har lyst. Indtil du lærer yogaen at kende, kan det være en god ide at gå til yogatimer eller følge nogle af de mange online yogaklasser.

Når du har fået stillinger og flows ind under huden, kan du nemt lave det hjemme hos dig selv. Hvad med at lave det en varm og solrig dag i haven med udsigt til dine smukke stauder. At lave yoga i naturen understreger blot tilstedeværelsen og roen, som ligeså stille fylder kroppen undervejs. Du vil opleve din have og den omgivende natur på en ny og nærværende måde.

Det kan også være, at du bliver vild med yogaens ro og nærvær og ønsker at dyrke det sammen med andre yogier. Måske har du en veninde eller ven, som du kan dele yogaen sammen med og samtidig få god kvalitetstid. 

udstraekning

Hvad vil yogaen give mig?

Yogaen både styrker og smidiggøre din krop på en måde, hvor alle kan være med. Du kan let gøre alle stillinger og øvelser lettere eller sværere, så de passer din krop bedst.

Sidder du på kontor hele dagen, vil din krop elsker dig for at blive strakt igennem og bevæget ud i stillinger, som den ikke er vant til. På den måde vil du kunne minimere skader i ryg, nakke og skuldre.

Relaterede artikler

hobby

Bliv klar til den kolde årstid med disse tips

Når sommeren så småt går på hæld, bliver det igen tid til at tilbringe mere tid indendørs. Mange finder udover ofte at de har mere tid til at bruge på hobbyer når sommerens ræs er overstået. Vil du også godt være klar til at kunne nyde den kolde årstid fuldt ud, får du her nogle […]

Tag et kviklån

Få råd til at starte op for dig selv

Der er i dag mange, der går rundt med en drøm om at starte op for sig selv. Det betyder, at der er flere, der gerne vil løsrive sig fra chefer og bestemte arbejdstider. Og derfor er løsningen at starte op selvstændigt. Det er dog ikke noget, man bare lige sådan gør, idet det er […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.