Bliv fit med yoga

bagudboejning
ks12

Yoga er de senere år blevet populært blandt danskerne. Nogle bruger det som afslapning efter en hård dag, nogle som supplement til de ugentlige løbeture og nogle helt andre bruger yogaen, som deres måde at holde kroppen sund og stærk.

Er du én af dem, som ikke jubler over at skulle ud af døren på en løbetur en kold og regnfuld dag? Ikke alle mennesker holder af sport og motion, men er dog stadig klar over, at det er godt at holde kroppen stærk og sund for at undgå skader og sygdom. Har du det på denne måde, så kan yoga være helt rigtigt for dig. Det eneste, der kræves for at komme i gang, er en yogamåtte.

Læs mere om yoga her.

namaste

Yoga kan laves alle steder

Det gode ved yoga er, at du kan lave det, hvor du har lyst. Indtil du lærer yogaen at kende, kan det være en god ide at gå til yogatimer eller følge nogle af de mange online yogaklasser.

Når du har fået stillinger og flows ind under huden, kan du nemt lave det hjemme hos dig selv. Hvad med at lave det en varm og solrig dag i haven med udsigt til dine smukke stauder. At lave yoga i naturen understreger blot tilstedeværelsen og roen, som ligeså stille fylder kroppen undervejs. Du vil opleve din have og den omgivende natur på en ny og nærværende måde.

Det kan også være, at du bliver vild med yogaens ro og nærvær og ønsker at dyrke det sammen med andre yogier. Måske har du en veninde eller ven, som du kan dele yogaen sammen med og samtidig få god kvalitetstid. 

udstraekning

Hvad vil yogaen give mig?

Yogaen både styrker og smidiggøre din krop på en måde, hvor alle kan være med. Du kan let gøre alle stillinger og øvelser lettere eller sværere, så de passer din krop bedst.

Sidder du på kontor hele dagen, vil din krop elsker dig for at blive strakt igennem og bevæget ud i stillinger, som den ikke er vant til. På den måde vil du kunne minimere skader i ryg, nakke og skuldre.

Relaterede artikler

kvindeansigt under monsteria blad

Køb dine skønhedsprodukter online

Nogle varer skal ses, føles, eller mærkes på anden fysisk måde. Men ved at handle online, kan du oftest spare mange penge. Det gælder også de fleste skønhedsprodukter. Og med netop skønhedsprodukter er det næppe nødvendigt, at du skal mærke dem på en fysisk måde, for at kunne beslutte dig for et køb. Tjek selv, […]

mønter

Står du og mangler pengene?

Det er jo desværre noget der kan ske for alle. Tingene går i stykker, et eller andet skal opgraderes og du har brug for nogle penge. Hurtigt. Desværre er der ret tømt på bankkontoen og du kan ikke låne flere penge af venner eller familiemedlemmer. Så hvad stiller du op? Tag et lån Der er […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.