Brug projektor til award show

Brug projektor til award show

Mange folk har en meget gammel tradition om, at så snart der er tale om et vis award show så begynder folk at gøre meget ud af at skulle mødes og se det sammen. Er det noget, som du altid har gjort med dine venner kan du nu gøre det på en helt ny og spændende måde. Du kan nemlig vælge at bruge en projektor og der vil ikke gå mange minutter før I alle glemmer, at I ikke selv står på den røde løber med det helt store skrud og journalister over det hele, som råber efter jer.

En projektor gør drømme virkelige

Det gode ved netop dette award show er selvfølgelig, at man får en enkelt aften får muligheden for at drømme sig langt væk fra den ofte kedelige virkelighed, og man kan blot for en enkelt aften opleve hvordan man kan fortabe sig i drømme og selv forestille sig at skulle stå der og holde talen. Dette er dog sværere hvis ikke man har en projektor da sådan en gør, at hele showet bliver væsentligt mere spændende.

For forestil dig, at du sidder der og ser showet med dine tætteste venner, og I har netop skålet i champagne og spist noget god mad. Pludseligt vil du så opleve, at showet starter med al det glimmer og alt det glamour som er forbundet hermed. Du kigger op på skærmen, som er flere meter bred og du kan se hvordan den projektor, som viser showet den arbejder på fuld tryk for at vise dig alle de smukke detaljer og alle de smukke farver. Du lever dig helt ind i showet, så meget, at du faktisk næsten ikke lægger mærke til det når dine venner spørger dig hvor du har købt den pågældende projektor og det er først efter noget tid, at det går op for dig, at de spørger dig om noget.

Din projektor inspirerer andre

Når du endeligt har formået at komme ud af drømmen og er til stedet et øjeblik, så vil du opleve, at dine venner vil spørge dig meget om hvordan de kan få fat i præcis samme projektor. For pludseligt begynder I måske at tale om, at der da er gået flere timer mens I bare har siddet i stilhed og kigger på skærmen, hvilket ingen af jer har lagt mærke til. I griner lidt af det og du siger til dine venner og veninder, at det utvivlsomt må være den projektor du har købt.

For efterhånden har I nemlig oplevet dette mange gange, altså set showet, og på intet andet tidspunkt har I levet jer så meget ind i showet. Dermed kan I være sikre på, at det er fordi, at det, som gør, at I er mere til stede og føler, at showet er mere levende netop er grundet den projektor. For at være sikker på, at oplevelsen bliver den samme næste år når showet skal holdes hos en anden så kan du lige sørge for, at give god information om hvor man køber sådan en projektor.

Relaterede artikler

Æbletræ

Nu vil danskerne gro deres egen mad

Programmer som Bonderøven har gjort det populært at gro sin egen mad for danskerne. I lang tid har vi været vant til at gå ned i dagligvarebutikkerne og købe, hvad end vi havde lyst til. Men nu ser det ud som om, der er en ny tendens på vej. Klimakrisen har fået danskernes øjne op […]

Opskrift med moerbradgryde

Mad til mange personer: 4 gode opskrifter

Åh nej! Du er kommet til at forpligte dig til at stå for madlavningen til et stort arrangement med mange gæster. Anledningen kan være mange; en lejrskoletur, en fødselsdagsfest, en rustur eller noget helt andet. Lige meget hvad, så kan det være svært at skulle lave mad til mange. Det du bør gøre er derfor […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.