Brug projektor til award show

Brug projektor til award show
ks12

Mange folk har en meget gammel tradition om, at så snart der er tale om et vis award show så begynder folk at gøre meget ud af at skulle mødes og se det sammen. Er det noget, som du altid har gjort med dine venner kan du nu gøre det på en helt ny og spændende måde. Du kan nemlig vælge at bruge en projektor og der vil ikke gå mange minutter før I alle glemmer, at I ikke selv står på den røde løber med det helt store skrud og journalister over det hele, som råber efter jer.

En projektor gør drømme virkelige

Det gode ved netop dette award show er selvfølgelig, at man får en enkelt aften får muligheden for at drømme sig langt væk fra den ofte kedelige virkelighed, og man kan blot for en enkelt aften opleve hvordan man kan fortabe sig i drømme og selv forestille sig at skulle stå der og holde talen. Dette er dog sværere hvis ikke man har en projektor da sådan en gør, at hele showet bliver væsentligt mere spændende.

For forestil dig, at du sidder der og ser showet med dine tætteste venner, og I har netop skålet i champagne og spist noget god mad. Pludseligt vil du så opleve, at showet starter med al det glimmer og alt det glamour som er forbundet hermed. Du kigger op på skærmen, som er flere meter bred og du kan se hvordan den projektor, som viser showet den arbejder på fuld tryk for at vise dig alle de smukke detaljer og alle de smukke farver. Du lever dig helt ind i showet, så meget, at du faktisk næsten ikke lægger mærke til det når dine venner spørger dig hvor du har købt den pågældende projektor og det er først efter noget tid, at det går op for dig, at de spørger dig om noget.

Din projektor inspirerer andre

Når du endeligt har formået at komme ud af drømmen og er til stedet et øjeblik, så vil du opleve, at dine venner vil spørge dig meget om hvordan de kan få fat i præcis samme projektor. For pludseligt begynder I måske at tale om, at der da er gået flere timer mens I bare har siddet i stilhed og kigger på skærmen, hvilket ingen af jer har lagt mærke til. I griner lidt af det og du siger til dine venner og veninder, at det utvivlsomt må være den projektor du har købt.

For efterhånden har I nemlig oplevet dette mange gange, altså set showet, og på intet andet tidspunkt har I levet jer så meget ind i showet. Dermed kan I være sikre på, at det er fordi, at det, som gør, at I er mere til stede og føler, at showet er mere levende netop er grundet den projektor. For at være sikker på, at oplevelsen bliver den samme næste år når showet skal holdes hos en anden så kan du lige sørge for, at give god information om hvor man køber sådan en projektor.

Relaterede artikler

Bæredygtighed

Drømmer du om en mere bæredygtig hverdag?

Efterhånden er der flere og flere, der ønsker sig et mere gennemskueligt liv. Et liv hvor man har overblik over, hvor fødevarerne kommer fra, og hvor der er tid til at fordybe sig i de ting, man holder af. Det er på mange måder praktisk at bo i byen, men drømmer du om at sige […]

Forkæl dig selv med en frituregryde

Forkæl dig selv med en frituregryde

Frituremad er noget, som langt de fleste madelskere sætter stor pris på. Det er dog ligeledes en form for mad, der har et aldeles blakket ry. Der er dog ingen grund til at entydigt opfatte frituremad som værende usundt, da dette ganske enkelt ikke behøver at være tilfældet. Med det rette udstyr i form af […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.