Black Friday for dyreelskeren

Black Friday
ks12

De fleste danskere har nok efterhånden stiftet bekendtskab med det amerikanske koncept Black Friday. En dag med slagtilbud og masser af reklamer i postkassen. Ikke nok med, at vi er blevet fodret med ideen gennem populærkulturen, så har de danske butikker heller ikke været sene til at importere dagen i håbet om, at danskerne vil blive mere flittige med pengepungen. I sidste ende er det nemlig det, som Black Friday handler om. Det handler om butikkernes omsætning, og der er ingen tvivl om, at den nyder en opgang under Black Friday og dagene efter, om end tilbuddene i de danske butikker ikke ligefrem skriger amerikanske tilstande.

Tilbud

Udnyt tilbuddene

Selvom den danske Black Friday altså i grunden bare er butikkernes desperate forsøg på mere omsætning, betyder det dog ikke, at du ikke kan bruge dagens tilbud på noget fornuftigt. Det vigtigste er nemlig bare, at du ikke lader dig snyde af dagens tilbud og derfor køber en masse, du i grunden ikke har brug for. Udskyd i stedet dine nuværende ønsker og køb til Black Friday i 2020. På den måde sparer du penge, men du bidrager ikke synderligt til butikkernes omsætning set i det store perspektiv.

Er du for eksempel dyreelsker, så kan det være, at du længe har gået og spekuleret over, hvorvidt du skulle købe dig et nyt dyr. Det er den slags indkøb, der godt kan skubbes et par måneder for derved at nå de gode tilbud til Black Friday. Hvis dine dyreelskende tendenser kun rækker til et enkelt dyr såsom en hund, kan du dog stadig nyde godt af de mange tilbud i dyrebutikker og andetsteds under Black Friday. Som du nok efterhånden har fundet ud af, så er en hund ingenlunde et engangskøb. En hund kræver pleje, foder og udstyr. Hvis du altså kan opbygge et lille lager af den slags til billige penge takket være Black Friday, vil det jo slet ikke være så tosset en måde at bruge fredagen.

Skirberedskab

Undgå manipulation

Vær dog opmærksom på, at de benytter tilbuddene til at manipulere. De har langt det største fokus på de varer, der giver dem mest profit, og det er netop sådan de fanger en. Så ender man alligevel med noget i indkøbskurven, som hverken en selv eller hunden i grunden ønsker sig. Derfor kan du med fordel skrive en liste med ting allerede lang tid inden. 

Tag et kig på en side såsom https://nordisk-hundeudstyr.dk/, mens der endnu ikke hersker de store Black Friday tilbud på siden, og nedskriv så, hvad du mener, at du og hunden kunne bruge. Når Black Friday så endelig oprinder, handler det bare om at gå ind på siden og købe listens indhold. På den måde kan både du og hunden nyde godt af Black Friday uden nødvendigvis at bidrage til butikkernes manipulation.

Relaterede artikler

arkitekt

Sådan finder du det perfekte hus eller ejerlejlighed

Der findes en række store begivenheder, som næsten alle mennesker kommer igennem i livet. At blive færdig med en uddannelse, at møde den person man skal bruge resten af sit liv med osv. Og en af de begivenheder er at købe fast ejendom. For mange vil det være første gang, man for alvor føler sig […]

kreditkort

Gul er det nye sort – Bliv god til udslagskøb

Vi danskere elsker udsalg. Der er ikke noget som et godt tilbud, om det er to bøtter mayonnaise for éns pris eller et hus, der står til en overraskende god pris. Der skal slås til, når tilbuddet står lige for næsen af én. For man sparer jo en masse penge. Men det er ikke alle, […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.