Find den rigtige seng til børneværelset

seng til børneværelset

seng til børneværelset
Hvis dit barn ikke har et særlig stort værelse, kan det være svært at finde en seng, der passer til. Sengen vil nemlig nemt komme til at tage alt for meget plads på barnets værelse. Det er ærgerligt, når pladsen for eksempel kunne være brugt bedre til at lege på. Det er derfor en god ide, at du tænker dig om, når du vælger senge til børneværelser.

Det er værd at overveje at vælge en seng, der går i højden, når du skal vælge en seng til et lille børneværelse. På den måde kan der blive plads til opbevaring, skrivebord, hule eller lignende nedenunder sengen. Det er en rigtig god måde at udnytte pladsen i værelset.

Køb børnesengen på wegot.dk

Et godt sted at finde en god køjeseng til børneværelset er www.wegot.dk/. De har et stort udvalg af forskellige senge. Du kan for eksempel få en køjeseng, hvor der er skrivebord nedenunder sengen, hvor dit barn har masser af plads til at sidde og tegne og lave lektier. I trappen op til sengen er der rigeligt med opbevaring til for eksempel legetøj eller tøj. Det er en rigtig god og fleksibel løsning.

Når du skal købe en køjeseng, er det vigtigt, at du tænker over, hvor højt der er til loftet i børneværelset. Det er nemlig ikke rart for dit barn at sove alt for tæt på loftet. Det er derfor vigtigt at finde en seng, hvor barnet har mindst en meter op til loftet. Det gør, at det for eksempel er nemt for barnet at sidde deroppe, og at det ikke bliver for klaustrofobisk at ligge der.

God mulighed for køjeseng med opbevaring til to børn

Har du to børn, der skal dele værelse, er en køjeseng selvfølgelig den bedste løsning. Det kan dog stadig være rart at have noget opbevaring i sengen. Derfor er det en god ide at vælge en seng, der kombinerer begge dele.

Det kan for eksempel være en seng, hvor der er to køjer, en stor, bred skuffe under den nederste køje og en skuffe i hvert trin i trappen op til overkøjen. Det giver også meget mere opbevaringsplads på et lille børneværelse, end der normalt ville være med en almindelig seng. Det er derfor en rigtig god mulighed for dig.

Du kan få alle sengene i forskellige farver. Det gør det meget nemt for dig at finde den, der passer bedst til dit barns smag. Det kan være, at din datter gerne vil have en helt lyserød seng. Det kan også være, at din søn gerne vil have en blå seng. Hvis børnene skal dele, kan det måske være bedst at vælge en grå eller en hvid, som er en farve, som de typisk vil kunne blive enige om.

Hvis dit barn har plads til en almindelig seng, kan du også finde et stort udvalg af dem på webshoppen. Det er dog altid en god ide at vælge en seng med noget ekstra opbevaring under. Det kan virkelig gøre oprydningen nemmere.

Relaterede artikler

Gyngestativer går aldrig af mode

Gyngestativer er evigt populære

Skal man bruge et stykke legetøj til børnene, så de kan leje i haven, så er et gyngestativ et rigtigt godt valg. Det at gynge går aldrig af mode, og stort set de fleste børn elsker suset, når de sidder i en gynge. Man husker godt, hvordan det var at suse frem og tilbage i […]

De tre bedste proptrækker designs

De tre bedste designs af proptrækkere

Proptrækkere findes i mange forskellige designs og i mange forskellige priser! Du kan få dem i mere high-tech og moderne udgaver, der benytter sig af lufttryk og gaspatroner eller elektricitet til at få proppen af flasken, men du kan også bare “nøjes” med en mere traditionel proptrækker. Hvad du beslutter dig for afhænger i høj […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.