Sådan skaber du en større medarbejdertilfredshed

Arbejde
ks12

Det er ikke nogen hemmelighed, at der i dag finder en stor udskiftning sted på nogle arbejdspladser. Og det er noget, der bør mane til bekymring. Det betyder nemlig, at der er noget, der ikke helt er, som det skal være på den givne arbejdsplads. Og ofte har det noget med arbejdsmiljøet at gøre. Der er nemlig mange medarbejdere, der i dag ikke føler sig værdsatte for det stykke arbejde, som de udfører og det kan føre til en så stor utilfredshed, at de vælger at forlade en arbejdsplads. Det kan du læse mere om her nedenunder.

Glæde

Det er alt for let at komme videre 

Derudover er det for mange også let at finde et andet arbejde. Både fordi at de har nogle kompetencer der gør, at de er efterspurgte, hvorfor der altid står en anden virksomhed klar til at overtage dem, men også fordi at de ikke føler en stor tilknytning til deres nuværende arbejdsplads, hvorfor det er let at pakke skrivebordet ned og tage derfra. Det er noget, som enhver chef bør have med i sine tanker for, for denne chef kan det betyde store konsekvenser. Hvis der finder en stor udskiftning sted, skabes der nemlig aldrig en trofast stab af medarbejdere.

Det kan hurtigt blive dyrt for dig 

Og med store udskiftninger kommer der også flere udgifter, idet der skal bruges tid og ressourcer på at finde nye medarbejdere og lære dem op. Det er hverken billigt eller hurtigt. Derfor bør man som chef gøre noget for at bidrage til det gode arbejdsmiljø, og det kan man for eksempel gøre ved at vise sine medarbejdere, hvor stor pris man sætter på dem. Alle elsker at få ros, og derfor kan en smule tilkendegivelse vise, at du som chef er glad for det stykke arbejde, som der bliver udført på arbejdspladsen hver dag.

Firmagave

Vis en lille tilkendegivelse 

Forkæl derfor dine medarbejdere for eksempel med en god firmagave. Det kan nemlig sagtens være, at det er en lille ting for dig, men du kan være sikker på, at den lille gestus betyder alverden for dine medarbejdere, som pludselig vil føle sig langt mere værdsatte. Synes du, at det lyder som en god ide? Så læs mere om gode firmagaver på denne side her.  

Det kan du også drage fordel af 

Når du får gjort dine medarbejdere med glade, kan du også selv drage en fordel, for udover at de bliver mere trofaste, vil de også blive mere glade og energiske. Det betyder, at de bliver mere villige til at ville arbejde sammen, og lige netop godt samarbejde er med til at øge effektiviteten. Du får derfor nogle mere glade, mere effektive, mere samarbejdsvillige og mere trofaste medarbejdere ved at gøre en lille ting i ny og næ.

Relaterede artikler

Skabe

Sorte vitrineskabe – for en flottere indretning

Hvis du gerne vil have en indretning, der er flottere og mere detaljeorienteret, så bør du vælge en indretning med sorte vitrineskabe. Sorte vitrineskabe er en fantastisk måde at skabe en indretning, der er langt mere detaljeorienteret. Det er en indretning, hvor der lægges stor vægt på, at du får et samspil mellem det fysiske […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.