Gode råd til valg af graviditetstest

graviditestest
ks12

Der er et hav af muligheder, når vi taler om graviditetsteste. Dog er det mest essentielle at finde netop den der passer dine behov. I virkeligheden kommer den helt rigtige graviditetstest an på din situation. Er du ude i god tid, eller kommer en mulig graviditet helt bag på dig?

 

Valg af graviditetstest på baggrund af din situation

Vil du bare være på den sikre side, eller har du en stærk formodning om du er gravid og evt. vil finde ud af hvor langt henne du er? Der findes flere former for at graviditetsteste som stav, strimmel og digitale tests med uge-indikatorer. De fleste graviditetsteste er meget sikre, dog kan det være en god idé at dobbelt tjekke, for at være på den sikre side. Dog virker de fleste graviditetstestene op i mod 99% sikkerhed og er ligeså sikre som lægens egne.

Hvor lang tid siden er det?

Der er flere aspekter der gør sig gældende når man skal ud og købe en graviditetstest. Det kommer også meget an på hvor længe siden du har haft samleje. Da graviditetsteste måler på HC-g niveau. Kan du få tidlige og normale graviditetsteste. De tidlige betyder at du kan et tidligt stadie se om du er gravid. Hvor de normale skal tages ca. 14 dage efter samleje eller på første dag af din udebleven menstruation.

Den tidlige test er mere følsom på HC-g niveauet end den normale, hvilket gør at allerede 6-7 dage efter samleje, kan den fortælle dig om du er gravid eller ej.

Det er i få tilfælde hvor det har en stor betydning og vide det et par dage i forvejen end de normale test som man kender. Derfor vil vi anbefale dem. Da de også i højere grad er mere sikre, da HC-g niveauet er højere og det er mere sandsynligt målingen er en stærkere indikator på at man faktisk er gravid. Du kan dog med ro i maven stadig anvende og bestille de tidligere graviditetstest, da de også er så sikre i sådan et omfang, at det er usandsynligt at testen viser utroværdige resultater.

Flere graviditetstest

I de fleste af produkterne kommer der mere end en graviditetstest. så hvis det skulle vise sig at din test blev positiv, så anbefaler vi at tage en ekstra for at være på den helt sikre side. Men hvis man gerne vil have et par stykker liggende, hvis man fx prøver at blive gravid og derfor tager en test oftere, kan man bestille online eller købe større pakker der indeholder mange flere graviditetsteste.

 

Lad vær og betal overpriser på graviditetsteste.

Der er mange butikker og webshops der sælger at graviditetsteste og man kan finde de helt samme produkter til forskellige priser. Derfor anbefaler vi at man informations søger og ikke bare vælger den første man ser. Dermed har man mulighed for at få bedre kvalitets teste til de samme priser. På www.Graviditetstesten.dk kan man sammenligne på priser, funktioner, brands og antal graviditetsteste. De har samlet en række spørgsmål, hvor man kan finde svaret, hvis man skulle have yderligere spørgsmål.

Relaterede artikler

par der nyder udsigt

At finde den gode gave til parret

At give gaver er et udtryk for betænksomhed og er en gestus, som vi har kultur for at vise i mange sammenhænge. Vi giver gaver til jul og fødselsdage, i forbindelse med mærkedage og fejringer og når vi bliver inviteret hjem til middag. Faktisk er de fleste af os på gavejagt mange gange i løbet […]

Lån til kørekort

Derfor har alle råd til et kørekort

Har du mod på at realisere din drøm om det længeventede kørekort? Er du klar til at køre på de danske landeveje på egen hånd med nedrullede vinduer og vind i håret? Så er du bestemt ikke den eneste! Det er ikke nogen hemmelighed, at et kørekort giver en kæmpe frihed til at kunne bestemme […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.