Har du en iværksætter gemt i maven?

upstart
ks12

Har du fået en god idé, og drømmer du op at starte din egen virksomhed op? Så er det blot at kaste sig ud i det.
Det er super nemt at registrere sit virksomhed. Du aktiverer din virksomhed på virk.dk. Det kræver kun nem-id eller en kode, hvorefter du er i gang. Hvis du ønsker at få succes med din nye virksomhed, så kræver det selvfølgelig en hulens masse forarbejde og eventuelt en god opsparing, inden du kan komme i gang. Herefter skal der fortsat arbejdes, da du skal opbygge en kundegruppe.

At tro på sin idé

Det er ikke nok kun at have et ønske om at være selvstændig, du er nødt til at tro på din idé og dit produkt. Hvis du ikke selv tror på det, så gør dine mulige kunder det heller ikke, og så ender du op med ingen kunder samt ingen indtjening. Det er uholdbart. Derfor skal du brænde for dit projekt. Uanset om du sælger produkter eller ydelser. Lav en fornuftig og realistisk virksomhedsplan. Du kan eventuelt få hjælp til at lægge en klar plan og strategi for dit firma.

iværksætter

Det grundige forarbejde

Undersøg om der er andre, der sælger det samme som dig. Se på hvad de tilbyder og undersøg muligvis også deres priser. Findes der andre udbydere på markedet? I så fald overvej hvorfor kunderne skal vælge lige netop dig og din virksomhed frem for de andre.
Har du brug for en fysisk butik, et lokale, et varelager eller vil du kunne klare dig online? Hvor meget tid vil du stille til rådighed for at få din virksomhed i gang? Skal det være en enkeltmandsvirksomhed eller har du brug for at have partnere eller ansatte? Alt sammen er overvejelser, som du skal bruge tid på.

Finansiering af din nye virksomhed

Hvis du skal indkøbe et varelager, indkøbe udstyr eller andre nødvendige ting, der skal bruges til at starte din virksomhed op, så er det nødvendigt med en god opsparing, eller virkelig gode talegaver samt en god plan, hvis du skal låne pengene i banken. Ofte skal der også flere penge til, hvis din virksomhed skal vækste. Der findes flere forskellige muligheder for iværksættere, når det kommer til at samle penge til vækst. Tjek for eksempel Funding guiden, og bliv klogere på dine muligheder for at samle penge til projekter som iværksætter.

Gør dig synlig

Når du er kommet i gang, så er det vigtigt at du gør dig synlig, så folk kan vide at din virksomhed findes. Hvis de ikke ser eller hører om virksomheden, skal du være yderst heldig, hvis de finder dig. Gør endelig brug af sociale medier. Her vil du blive set.

Relaterede artikler

hobby

Bliv klar til den kolde årstid med disse tips

Når sommeren så småt går på hæld, bliver det igen tid til at tilbringe mere tid indendørs. Mange finder udover ofte at de har mere tid til at bruge på hobbyer når sommerens ræs er overstået. Vil du også godt være klar til at kunne nyde den kolde årstid fuldt ud, får du her nogle […]

Drink og vin

Forkæl dig selv, når du er alene

Det er utroligt vigtigt også at kunne forkæle sig selv. Man bruger meget tid alene, og derfor er det også vigtigt at være tilpas i sit eget selskab. Men det kan nogle gange være svært at se pointen i at lave noget lækkert mad og drinks kun til sig selv. Men det er her vigtigt […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.