Hverdagens små og store problemer

Afslapning
ks12

Er du i gang med det? Hverdagen. Den er ikke helt velkendt. Den er ikke helt, som den plejede at være – og bliver den nogensinde det igen? 

Der er mange stressende og irriterende spørgsmål, der hober sig op, når først de får lov at fylde. Måske endda så mange, at de fjerner fokus for det, du rent faktisk skal. 

Du skal holde gang i dit arbejde, din krop og dit sociale liv. Du skal holde huset rent og pænt. Du skal huske at tjekke huset efter i sømmene, så du ikke møder en slem skadedyrsbandit.

 Hjemmekontor

Den nogenlunde velkendte hverdag 

Det vil være meget ærgerligt at hævde, at vi er noget tilbage til hverdagen, til rutinen, til livets normal. Det er vi ikke! 

Verden er meget simpelt for unormal, til at det kan komme på tale endnu. 

Vi må altså indrette os efter, det vi har. En hverdag, der går op og ned. Den ene dag håber vi på genåbning, på den store fest, den næste er vi i tvivl, om der er overhovedet åbnes op i 2021. 

Faktum er, at der – udover at følge retningslinjerne – ikke er frygtelig meget, du kan gøre ved det. Du kan ikke styre en virus, andre menneskers handling eller regeringens planer. 

Det, du kan gøre, er at passe på dig selv, dine venner, din familie og dit arbejde. Passe på dit hus og holde det hele i stand, ikke fordi gæsterne kunne komme, lige når det skulle være. 

Nej. Fordi det gør din situation lidt mere normal, lidt mere almindelig, lidt nemmere at håndtere. Derfor skal du huske at holde dig selv ved ilden, huske at tjekke huset efter for nye for fremmede udfordringer. 

Skadedyr

Fiks de udfordringer, der er i din hverdag

En udfordring, mange af os har oplevet over de kolde vintermåneder, er skadedyrene. De små mus, mor og andre skadedyr, der har fundet sig til rette i din bolig. 

Hvad skal du stille op med sådanne skadedyr?

Et ting, du kunne gøre, er at lægge dig ned på jorden og håbe på, at gud fjerner corona og skadedyrene i ét og samme tag. 

Eller! Du kunne gøre noget ved det problem, der er trængt ind i dit hus. Du kunne kontakte en skadedyrsbekæmpelse Herning og finde lidt hjælp til den uheldige situation, du befinder dig i. 

Godt nok er livet lidt surt under nedlukningen, men du behøver vel ikke gøre det surere overfor dig selv med ubudne gæster. 

Relaterede artikler

BlackFriday

Black Friday – Bombtastiske tilbud til dig!

Black Friday skydes som altid i gang med et brag, men de mange tilbud og mange mennesker kan godt være svære at finde hoved og hale i. Lad os hjælpe dig! _____________________________________________________________________   Puha, så mange mennesker. Puha, så mange gode tilbud. Vi har fuld forståelse for at man kan føle sig fristet til at […]

Drink og vin

Forkæl dig selv, når du er alene

Det er utroligt vigtigt også at kunne forkæle sig selv. Man bruger meget tid alene, og derfor er det også vigtigt at være tilpas i sit eget selskab. Men det kan nogle gange være svært at se pointen i at lave noget lækkert mad og drinks kun til sig selv. Men det er her vigtigt […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.