Få mere selvtillid som mand med en opdateret garderobe

mand der er ked af det
ks12

I den offentlige debat har selvbillede og selvtillid fyldt rigtig meget de seneste år. Der er helt rigtigt kommet meget mere fokus på, at mange unge har et forskruet selvbillede og tænker dårlige ting om sig selv. Dog er der i debatten typisk rigtig meget fokus på piger og ikke lige så meget på mændene.

Men unge drenge og mænd kan også døje med problemer med selvtilliden, usikkerhed og følelsen af ikke at passe ind. problemet er bare, at de tit ikke er lige så gode til at tale om det og til at handle på det som kvinderne. Her kan du dog som mand få noget inspiration til, hvordan man med en opdateret garderobe kan få noget selvtillid.

selvudvikling

Tag dine problemer i egen hånd

Måske er du en mand, der selv går rundt og døjer lidt med dit selvbillede. Hvis det er tilfældet, så kan du helt sikkert genkende beskrivelsen ovenfor. Du kan sikkert også genkende følelsen af at være låst og have svært ved at komme videre i livet. Og det kan være en frygtelig situation at være i.

En stor del af kampen mod den dårlige selvtillid er at turde at reflektere, lægge planer og handle. Du er nødt til at turde at konfrontere dig selv og tænke over, hvad det er du er ked af. Det kan være enormt svært, men øvelsen kan få dig videre. Føler du dig ensom og mangler du venner? Eller er det måske dit look og din ydre fremtoning, der er noget galt med?

Tøj og stil betyder noget

Når man taler om netop disse problemer er der mange, der advokerer for, at det ydre ikke bør betyde noget. Men faktum er, at det er vigtigt at have det godt med sig selv. Der er således ikke noget i vejen med at tænke på, hvordan de ydre rammer påvirker ens humør.

For eksempel kan ens tøjstil være en god måde at opbygge mere selvtillid på. Som mand kan en opdateret, flot og passende garderobe betyde rigtig meget. Og det behøver heldigvis ikke at være dyrt, for der er mange penge at spare ved online shopping. Kom i gang her

Relaterede artikler

Mand foran computer

Derfor er der store fordele ved at tage yoga op

Måske har du også lagt mærke til, at der i dag er komet større og større fokus på yoga. Flere og flere tager denne motionsform op – den bør nok nærmere kaldes en livsstil. Og det er heller ikke uden grund, at yoga er blevet så populært. Med så mange tilhængere af yoga må der […]

få hjælp til tallene

Professionel regnskabshjælp

Har du svært ved at nå at ordne dit regnskab løbende og holde dig opdateret på det efterhånden omfattende lovområde, som regnskab bygger på, så kan du få professionel bistand hertil.  Således at dit regnskab altid er ajourført og du heraf ikke behøver at bruge unødvendig tid på det administrative, som oftest kan fylde en […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.