Så er tapeter igen på mode

tekstur
ks12

Efter at have levet lidt af en skyggetilværelse de sidste mange årtier, så er tiden nu kommet til at genopdage tapetet som moderigtig dekoration til hjemmet. Der er nemlig sket rigtig meget siden tapeternes storhedstid tilbage i 60’erne, 70’erne og 80’erne.

Der findes nemlig mange flotte tapeter, og ikke mindst moderne tapeter der virkelig kan give dit hjem et ordentligt boost. Hvis du er på udkig efter at pifte dit hjem lidt op, så kan du her læse videre om nogle af de nyeste trends indenfor tapeter. Tag f.eks. et kig på nicetapet.dk, og se for dig selv hvor meget der egentlig er sket med tapeter indenfor de sidste år.

Hvorfor vælge tapet til dit hjem?

Uanset om der er tale om billige tapeter eller et dyrt designertapet, så nyder tapeter i disse år en stigende popularitet. Dette skyldes nemlig, at et tapet øjeblikkeligt tilføjer et rum et farvepust, der ovenikøbet ser brandgodt ud.

tapet

Der er mange gode grunde til at vælge at tapetsere ens hjem, og der findes faktisk lige så mange forskellige stile at vælge imellem. Med så stort et udvalg af stile kan det være vanskeligt at beslutte sig, så vi har gjort arbejdet nemmere for dig. Her følger nogle gode idéer til de mest trendy tapetmønstre – hvilket ofte også er lig med en billig tapet.

Inspiration fra det fjerne østen

En af de tendenser man i dag ser i mange hjem er de håndlavede tapetmønstre, som man kender dem fra østen – og især fra Japan og Indien. Dette klassiske udtryk er i dag blevet opdateret i retning af en kombination af det håndlavede og et enkelt geometrisk udtryk. Hvis du vælger et af disse flotte tapeter til dine vægge, så er du garanteret et indemiljø, som alle dine venner og bekendte ville ønske at de havde på deres vægge.

Et moderne rustikt look til dine vægge

Et klassisk tapet som man kender det fra en engelsk bondegård er aldrig noget, som man går galt i byen med. Ved at opdatere det klassiske blomster- eller dyretapet med nogle mere moderne farver, så har du nu et diskret men topmoderne tapet, der giver dit hjem et strejf af elegance – og som samtidigt er diskret nok til at passe til stort set enhver boligstil.

Retro genopdaget

Geometriske retro tapeter var engang at finde i stort set alle danske hjem, men har siden 80’erne været vanskelige at finde i vores hjem. Dette er nu for alvor ved at ændre sig, idet en række nye flotte tapeter med f.eks. klassisk chevron eller zig-zag mønstre igen er dukket op has mange tapetforhandlere. Prøv f.eks. at kombinere disse flotte tapeter med dine klassiske designermøbler, og du vil have et hjem der er en forside i Bo Bedre værdig.

Hjemmet er mere end tapet

Selvom tapeter i dag går hånd i hånd med moderigtig stil, så stopper det selvfølgelig ikke der. God stil er i dag meget mere en blot tapeter. God stil er nemlig også vores møbler, vores tøj og ikke mindst vores køretøjer; og en af de hurtigst voksende trends er selvfølgelig elbilerne.

Hvis du ikke ved hvor du skal begynde mht. elbiler, så kan du med fordel finde en masse inspiration på nettet. Alt fra elbil modeller, lader til elbiler (se evt. the charger) og ekstraudstyr er at finde online, så du vil bestemt ikke løbe tør for inspiration lige foreløbigt.

Relaterede artikler

ur og slips

Gør din stil mere luksus med et designerur

Hvis du leder efter noget der lige kan sætte prikken over i’et på dine looks, så er et designerur et godt bud. Et designerur er et flot tilbehør til stilen, også har det trods alt også en funktion. Har man ikke så meget forstand på designerure, kan det dog være overvældende at vælge et. Der […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.