Sådan designer du bedst dit kontor

Bord
ks12

Om du er designer, politiker, regnskabsassistent eller noget helt fjerde, er et godt veldesignet kontor også ofte lig med et brugbart og produktivt kontor. De smarte løsninger kan nemlig være med til at gøre din hverdag nemmere og dit arbejde bedre.

Brug ophæng

Hvis du allerede har et kontor i dag, enten hjemme hos dig selv eller på arbejdet, så ved du også, at det hurtigt kan komme til at se rodet ud. Hvis du læser denne guide, fordi det er første gang, du skal til at indrette dit kontor, vil du hurtigt blive overrasket over, hvor hurtigt dine bøger, papirer, gule lapper, vigtige aftaler og små elektroniske dimser kommer til at flyde og blive væk.

Sørg derfor at indkøbe smarte kroge til at hænge din taske på, få hængt din jakke op og lad alt, der ikke har en positiv indvirkning på din hverdag, forlade dit skrivebord. 

Som politiker er det særligt vigtigt, at der er styr på sagerne og at du har ro og klarhed over dagens gøremål.

Du kan finde smarte og moderigtige kroge til ophæng her: https://dk.brisingi.com/kroge-og-ophaeng, hvor du også finder smarte klips og andet kontortilbehør, der kan hjælpe dig med at holde styr på alle dine noter, papirer og aftaler.  

Noter

Køb en opslagstavle

En opslagstavle kan også være med til at holde styr på dit kontor, så alle dagens gøremål er synlige. Om du er mest til de gammeldags opslagstavler med kork og nåle, eller om du er vild med whiteboards og magneter, er helt op til dig. Vælg noget, der passer ind i din daglige rutine og din stil. 

Hvis du har en travl hverdag og f.eks. holder møder på dit kontor, hvor du har brug for at tegne og illustrere, er et udviskeligt whiteboard den bedste løsning. Bruger du derimod opslagstavlen til at opbevare inspiration, huske vigtige datoer eller udstille dit tidligere arbejde, kan en gammeldags korktavle være et glimrende valg.

Brug unikke, personlige og kulørte magneter eller nåle til at fremhæve dit arbejde med. 

Gør det hyggeligt

Hvis nogen elsker at hygge sig, så er det danskerne. Det behøver ikke være sterilt, koldt og upersonligt at sidde og arbejde på et kontor. Det er uanset dit erhverv. For politikere kan der hurtigt gå bureaukrati, regler og strategi i arbejdet, men det kan du balancere ud med at bruge personlige billeder, planer og lamper. Du kan også tage nogle personlige affekter med, der gør kontoret et hyggeligt sted at arbejde. 

Det betyder ikke, at kontoret skal ligne din dagligstue. Det er trods alt stadigvæk et sted, hvor du kommer for at få noget fra hånden. 

At gøre kontoret hyggeligt kan også betyde, at du investerer i en behagelig kontorstol og lægger et blødt lammeskind på sædet. Måske vælger du at udstille nogle af dine venners fotografier, børnenes tegninger, nogle personlige resultater af dine egne eller noget helt fjerde. Det er op til dig. Selvom du til dagligt indgår i et topprofessionelt arbejdsmiljø, er det også vigtigt at huske, at vi alle er mennesker.

Ur

Relaterede artikler

billund

Tips til en hyggelig weekend i Billund

Billund er mere end bare Legoland, og det er muligt at få et rigtig hyggeligt ophold i den jyske by. Du kan tage på shoppetur eller besøge de hyggelige caféer og restauranter, besøg LEGO House eller bruge tiden fornuftigt, før du skal med et fly til de varme lande! Her er nogle tips til, hvordan […]

Kommende forældre

Kommende forældre er i tvivl om, hvad de skal bruge til den nyfødte

Der er kærlighed i luften og inden for nærmeste fremtid, så begynder en helt ny livsperiode, som varer resten af livet – livet som forældre. Det kan for mange virke idyllisk og romantisk, men der kommer også en hel masse bekymringer og følelser med samt beslutninger der skal tages. Det kan være forvirrende for mange […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.