Forkæl dig selv og kom godt igennem vinteren

Hyggesokker
ks12

Decembers hygge, mad og lysende dekorationer holder humøret højt igennem vinterens første måned. Men når julelysene slukker, mens det stadig er koldt, vådt og mørkt udenfor, så kan det være nødvendigt at tage skrappere midler i brug for at bevare det gode humør og holde den milde vinterdepression fra døren. Sørg for hver eneste dag at gøre noget godt for dig selv, som du virkelig nyder. Så bliver starten på det nye år som en leg og den mørke tid vil flyve afsted. 

Hundelufter i vintervejr

Vintertid er perfekt til hygge

Noget af det man kan gøre for at forkæle sig selv i de kolde vintermåneder, er at skrue gevaldigt op for hyggen. De mørke eftermiddage bliver knap så triste og kolde, hvis man tænder en masse stearinlys, ifører sig noget blødt og behageligt tøj og sætter sig i sofaen med en god kop kaffe og en underholdende film. Køb et par nye stribede strømper og nyd at du med varme fødder kan sidde indendørs og pleje dit eget gode humør. 

Hundehvalp

Motion frigiver endorfiner

Selvom det kan være både fristende, hyggeligt og tiltrængt at krybe indendørs og smide sig i sofaen, så kan det også være en rigtig god idé at huske at få lidt frisk luft. Selvom der bliver tidligt mørkt udenfor, når det er vinter, så kan det have mange gavnlige egenskaber for ens velbefindende at komme lidt ud i den friske luft. Om du vælger at gå eller løbe en tur, eller om du hellere vil cykle en tur ned i svømmehallen, så er det sundt for både krop og sjæl at komme ud og bevæge sig i den friske luft. Kan du nå det, inden lyset forsvinder, så vil det være det allerbedste. Men kan det ikke lade sig gøre på grund af en lang arbejdsdag, så fungerer det også fint at trække frisk luft og motionere i mørket. Har du en hund, så kan du gøre det til en god vane at give den en lang eftermiddagsluftetur. At returnere til den hjemlige hygge i sofa og hundeseng virker måske endda ekstra rart og velfortjent efter en rask spadseretur. 

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.