Sådan holder du den bedste voksenfest

dekorationer og fest
ks12

En rigtig voksenfest er en meget forskellig fra en fest, hvor der kan være børn til stede. Og at afholde en rigtig god voksenfest, som der bliver talt om i mange måneder efter, er noget af en svær bedrift. Læs med her og se hvilke aspekter af din voksenfest du skal overveje nøje, hvis du gerne vil holde lige præcis den fest, som hele vennegruppen vil referere tilbage til i lang tid fremover.

musik

Hvem deltager?

For at afholde en rigtig god voksenfest, så er det først og fremmest en god ide at gøre sig helt klart, hvem det er der egentlig deltager. Og her snakker vi ikke kun om antal af deltager og om det for eksempel er mest par eller singler, der dukker op. Hvilke interesser har deltagerne af festen og hvad mener de, at der gør en fest rigtig god?

For at en fest skal være en succes, så skal der være god stemning. Og det opnår du kun hvis alle (eller i det mindste størstedelen) af dine gæster er glade og tilfredse samt føler sig tilpas afslappede. 

Alle vennegrupper er forskellige og har hver deres særprægede kemi. Overveje hvilken slags kemi der er til stede bag dine venner og hør dem eventuelt også ad, hvad de synes kunne være sjovt at lave til en voksenfest.

Overvej alkoholen 

Når ordet ’fest’ bliver brugt, så tænker rigtig mange danskere på spiritus og alverdens slags alkohol. Vi danskere er kendte for at blande alkohol med fest og farver. Men er det også det helt rette valg for dig?

Dette aspekt af festen hænger også meget sammen med, hvem det er dine deltagere er. Er de typer, som godt kan lide at drikke igennem eller foretrækker de en enkel genstand eller to? Er det nogle kolde øl der skal på bordet eller er den den fine mousserende vin, som der skal findes frem fra kælderen?

Overvej også om du bør sætte lidt alkoholfri drikkevarer til festen. Mange af dine gæster vil formentlig sætte pris på at have dette valg. Især hvis de står til at skulle køre hjem eller måske blot ikke bryder sig så meget om at blive påvirket af alkoholen.

Skal strip være en del af temaet?

Til en voksenfest, hvor der ingen børn er til stede, kan sex ofte blive en del af temaet. Og det kan da også være rigtig sjovt for eksempel at hyre en stripper, som kan komme forbi og give jer alle et godt show. Her finder du strippere på Sjælland, hvis du mener, at det er noget som kunne gøre en voksenfest mellem dig og dine venner rigtig god. 

alkohol varianter

Find den bedste underholdning

Find gerne et godt stripbureau, som har fået gode anmeldelser. Stripbureauet Charlotte Schou kan for eksempel anbefales men det er også en god ide at spørge dine venner ad, om de har gode erfaringer med et bestemt bureau. Jo mere viden du har om den service du vil hyre, jo bedre er du stillet.

Overvej dog nøje om deltagerne af din fest vil sætte pris på et lille stripshow eller ej. Det er nemlig ikke alle der er lige så åbne overfor det.

Relaterede artikler

Bogbutik med hylderne fyldt med selvhjælpsbøger

Flere og flere går op i hjælp til selvhjælp

Hvis man går ned i en hvilken som helst bogbutik i dag, så vil man højest sandsynligt se hylde efter hylde fyldt med selvhjælps bøger. Danskerne er ganske enkelt vilde med selvhjælp, og det er ærligt talt ikke svært at se hvorfor. Det er da uden tvivl en lokkende tanke, at man ved at læse […]

Pige der hopper

Sådan finder du gaven til den eventyrlystne person

Kender du en person, der snart fylder år? Så er du måske allerede i gang med at planlægge den helt store fødselsdagsgave. Når du skal give en god og personlig gave, kan det være en god idé at få inspiration fra fødselarens hobbyer.  Hvis fødselaren er en eventyrlysten person, kan du give vedkommende et oplevelsesgavekort. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.